Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për veterinerët » Ruminantët – Të mëdhenj dhe të vegjël » I mbrojtur: Hypokalcemia(pamjaftushmëria e kalciumit)-Pjesa e dytë

I mbrojtur: Hypokalcemia(pamjaftushmëria e kalciumit)-Pjesa e dytë

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj: