Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për veterinerët » Ortopedi dhe ndërhyrje kirurgjikale të tjera » I mbrojtur: Duktusi i gjendres se peshtymës tek qeni

I mbrojtur: Duktusi i gjendres se peshtymës tek qeni

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj: