Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për veterinerët » Ortopedi dhe ndërhyrje kirurgjikale të tjera » I mbrojtur: Hematoma e veshit ( Hematoma Aurale )( video + foto )

I mbrojtur: Hematoma e veshit ( Hematoma Aurale )( video + foto )

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj: