Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » Kafshët e fermave- Blegtoria » Kujdesi i fermerit para, gjatë dhe pas mjeljes së lopëve

Kujdesi i fermerit para, gjatë dhe pas mjeljes së lopëve

Këtë e pëlqejnë %d blogues: