Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për veterinerët » Riprodhimi dhe gjenetika » Pozicionet e kecit gjatë lindjes

Pozicionet e kecit gjatë lindjes

Zakonisht dhitë mund të pjellin vetë, pa ndihmën tonë, por herë pas here mbase do të keni raste kur do të duhet ndihma juaj në momentin e pjelljes.


Në figurën e mëposhtme të përgatitur nga Mjekësia Veterinare Shqiptare, do të mund të shihni disa prej pozicioneve normale dhe atyre jo normale që kanë nevojë për ndihmën tuaj.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: