Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » TELEGRAF » Të ndryshëm, por sërisht miq të mirë!

Të ndryshëm, por sërisht miq të mirë!

Megjithëse janë të ndryshëm, sërisht janë miq të mirë.

Fotot që do të sjellim në vazhdim nuk sjellin miqësinë mes kafshëve dhe njeriut, por miqësine brenda botës së kafshëve.

Në disa raste këto ndryshime janë të mëdha, por ndryshimet në asnjë mnëyrë nuk janë pengesë për këto kafshë që të lidhin një miqësi të mirë, një miqësi që në disa raste ka zgjatur dhe me vite të tëra!

Miq te mire Miq te mire2 Miq te mire3 Miq te mire4 Miq te mire5 Miq te mire6 Miq te mire7 Miq te mire8 Miq te mire9 Miq te mire10 Miq te mire11 Miq te mire12 Miq te mire13 Miq te mire14

Këtë e pëlqejnë %d blogues: