Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Faqja e studenteve » Takimi i mbajtur nga kompania ALMAKO ne bashkepunim me F. M. V.

Takimi i mbajtur nga kompania ALMAKO ne bashkepunim me F. M. V.

Nje seminar me vlera teoriko-praktike u zhvillua sot ne ambientet e Fakultet te Mjekesise Veterinare Tirane.
Ky event u organizua nga kompania ALMAKO ne bashkepunim me F. M. V. Brenda nje jave u organizuan dy aktivitete domethense per profesionin e Mjekut Veterinar, nje fillim I mire dhe premtues.
Ne emer te kompanis pershendeti Dr. Bianca Spernbauer.
Seminarin e pershendeti Dekani i Fakultet te Mjekesise Veterinare Prof. Dr. Luigji Turmalaj.
Dekani theksoi nevojen e bashkepunimit me te gjithe partneret qe operojne ne fushen e blegtorise.

Ne seminar u mbajten dy tema teorike dhe demonstrimi praktik i tyre.
Per pjesmarresit u shperndan certifikatat.
Ne fund te programit nje katering i bollshem dhe disa foto mbreselenese.

Se shpejti ne evinimente te tjera.

Fakulteti i Mjekesise Veterinare Tirane

programi

Programi

takimi-ne-fmv-Dekani-Prof. Dr. Luigji TurmalajDr Bianca Spernbauertakimi-ne-fmv-Studentatakimi-ne-fmv4 takimi-ne-fmv5 takimi-ne-fmv8takimi-ne-fmv-Caste nga praktika

Këtë e pëlqejnë %d blogues: