Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » Kafshët e fermave- Blegtoria » Kujdesi ndaj qengjave dhe dhenve në momentin e lindjes

Kujdesi ndaj qengjave dhe dhenve në momentin e lindjes

kujdesi-ndaj-qengjave-dhe-dhenve-ne-momentin-e-lindjes

Këtë e pëlqejnë %d blogues: