Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » Pyesni Mjekun Veteriner » Kush është temperatura dhe lagështira e duhur për celjen e vezëve të pulës në inkubator?

Kush është temperatura dhe lagështira e duhur për celjen e vezëve të pulës në inkubator?

Kush eshte temperatura dhe lageshtira e duhur ne inkubatorin per celjen e vezeve?

Këtë e pëlqejnë %d blogues: