Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » Bletaria Shqiptare- Informacione të ndryshme » Disa nga efektet dhe vetitë e Qumështit të bletës.

Disa nga efektet dhe vetitë e Qumështit të bletës.

Këshilla jonë: Tregoni kujdes!

Blijeni Qumështin e bletës vetëm prej personave të
besuar dhe kopmanive serioze që tregëtojnë këtë produkt.

vetite-e-qumeshtit-te-bletes

Këtë e pëlqejnë %d blogues: