Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » Kafshët e fermave- Blegtoria » Kujdesi ndaj dhive në periudhën e dimrit

Kujdesi ndaj dhive në periudhën e dimrit

Kemi folur për delet dhe rëndësinë e kujdesit ndaj tyre në këtë periudhë dimri që po kalon vendi ynë.
Më poshte duam të sjellim disa këshilla rreth dhive.
Këto këshilla po i sjellim shkurtimisht këtu por do ti trajtojmë më gjerë në një artikull më të plotë.

Kujdesi ndaj dhive në periudhën e dimrit!

Kujdesi ndaj dhive në periudhën e dimrit!

http://www.veterineret.com

Këtë e pëlqejnë %d blogues: