Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » Një shembull për tu ndjekur-Komuna Kamenicë

Një shembull për tu ndjekur-Komuna Kamenicë

22 Qershor 2022

Takim me fermerët e zonës në Komunën Kamenicë

Nga Qëndrim Demaku.

Në takimini me fermerët Kryetari Komunës së bashku me Drejtorin e Bujqësisë prezentuan para fermerëve projekte që janë të planifikuara për këtë viti në ndarjen e buxhetiti për disa sektorë më të rëndësishëm për fermerët e komunës tonë, gjithashtu fermerët u ftuan në diskutime rreth kërkesave të tyre dhe nevojat që kanë rreth mekanizmit bujqësor që është më i nevojshëm për ta.


Fermerët shprehen kërkesat dhe sygjerimet e tyre se si duhet të drejtohen fondet për përkrahjen dhe nevojat që ata kanë.
Qëllimi i takimit ishte të merren në konsideratë nevojat e fermerve për shpalljen e thirrjeve për mbështetje nga fondet e Komunës (edhe pse jan ende në vlera shumë të pakta në krahasimi me nevojat e fermerve, rreth 80 000 euro për vitin 2022).

Fotot dhe materiali u përgatit për Revistën Mjekësia Veterinare Shqiptare nga Qëndrim Demaku

Këtë e pëlqejnë %d blogues: