Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » Kafshët e fermave- Blegtoria » Kujdesi ndaj viçave në periudhën e dimrit

Kujdesi ndaj viçave në periudhën e dimrit

Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare:

-Viçat e porsalindur duan një kujdes të veçantë, aq më shumë kur flasim për periudhën e dimrit kur luhatja e temperaturave mund të shkaktojë probleme në shëndetin e viçave të porsalindur.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: