Revista Mjekësia Veterinare Shqiptare

Hyrje » Për dashamirësit dhe pronarët » TELEGRAF » Kafshë vetëshruese

Kafshë vetëshruese

A e dini se dhe delet janë kafshë që janë në gjëndje të konsumojnë bimë mjekësore për tu vetëshruar:

kafshe veteshruese

Këtë e pëlqejnë %d blogues: